Om Oss

Hej, tack för att du tar dig tid att se vilka vi är. Vi på redaktionen har över 30 års erfarenhet somBilplatsen, däckverkstan.se, www.bilplatsen.se, däcktidning, sajt om däck, allt om däck, bra däck, billiga däck, däcknyheter, däckinfo, bilsajt, bilmagasin, bilblogg motorjournalister då vi bland annat startade och drev succétidningen Automobil på 80- och 90-talet. Vi initierade och startade också Bilweb och jobbade med Bilnytt vid millennieskiftet. Därefter har vi levererat över 1000 nybilstester till diverse tidningar.

Bilplatsen.se är en helt oberoende sajt med stort fokus på däck, fälg, verkstad och bil. Vi siktar in oss på branschen men vill naturligtvis även ha med konsumenterna. Här kan du läsa allt det nya. Däcktester naturligtvis, de senaste och trendiga fälgarna, intressanta intervjuer och naturligtvis nyhetsbevakning. Intresset för service/hantverksbilar ökar så javisst det finns det också utrymme för. Allt för att du ska få en så bra och dagsfärsk information som möjligt.

Så mycket mer vill vi inte avslöja nu men det kommer mer framöver, var så säker. Och det tål att sägas igen – vi är helt oberoende.

Så passa på nu att bookmarka sajten och fyll i formuläret nedan för att en gång i kvartalet få ett nätmagasin levererad till din e-post – så att du enkelt kan läsa om härliga tester, intervjuer och självklart allt det senaste från branschen, direkt i din padda, mobil eller dator.Nyheter