Volkswagen I.D. VIZZION

I.D. VIZZION är Volkswagens syn på morgondagens bil och som VW ställer ut på den internationella bilsalongen i Genève (6-18 mars). Kupén bjuder på en helt ny upplevelse och körkänsla – här saknas både ratt och synliga reglage. Den innovativa tekniken gör att denna självkörande bil ska kunnaköra utan ratt, bil för framtiden, id vizzion, volkswagen 2018, nya bilar 2018, geneve salongen, bilplatsen.se, bilplatsen, däckverkstan, däcktidning,  sajt om däck, allt om däck, bra däck, billiga däck, däcknyheter, däckinfo, nyheter om fälgar, fälgar, allt om fälgar, fälg nyheter, fälgar, billiga fälgar, snygga fälgar,   biltest, nybilstest, krocktest, bilartikel, artikel om bil, provkörning, testad, användas av kundgrupper som idag inte har möjlighet att köra bil, till exempel på grund av åldersskäl.

Den nya konceptbilen är den fjärde familjemedlemmen i Volkswagens I.D.-serie. Med sin innovativa teknik, helautomatiska körning och eleganta design, avspeglar vart Volkswagen är på väg med sina kommande elbilsmodeller, både när det gäller teknik och design.
Systemeffekt är på 302 hk och topphastigheten ligger på 180 km/tim. Litiumjonbatterierna har en kapacitet på 111 kWh, vilket med bromsenergiåtervinningen inräknad ger en räckvidd på upp till 665 km. Intelligent motorstyrning ser till att de båda elmotorerna kan samarbeta optimalt och ge drivning på alla fyra hjulen.

Tags: , ,Nyheter