Vårens kickoff på Euromaster

På temat Vision – Strategi – Inspiration gick Euromasters kickoff av stapeln 30-31 januari på nybyggda Hotel Elite Carolina Tower i Stockholm. Samtliga platschefer på 90 Euromaster-verkstäder var inbjudna till detta tvådagarsevent, tillsammans med nyckelpersoner i organisationen.

troed troedson, euromaster kickoff, euromaster, euromaster utveckling, bilplatsen.se, bilplatsen, däckverkstan, däcktidning,  sajt om däck, allt om däck, bra däck, billiga däck, däcknyheter, däckinfo, nyheter om fälgar, fälgar, allt om fälgar, fälg nyheter, fälgar, billiga fälgar, snygga fälgar,

På bilden: Jürgen Walter, vd Euromaster Sverige; Troed Troedson, föreläsare och David Isaksson, operativ chef på Euromaster.

På tema Vision och Strategi diskuterades livligt i workshops om vad som behöver göras för att hänga med – eller förhoppningsvis leda utvecklingen, för att erbjuda bästa möjliga produkter och service och om hur kundernas beteende förändras i takt med att ny teknik står till buds. Medarbetarnas säkerhet stod också i fokus och målet är självklart att inte ha en enda incident att rapportera. Inom kort anordnas en säkerhetsvecka på alla verkstäder så att alla ska känna sig delaktiga i, och ansvariga för, att alla säkerhetsrutiner efterföljs.

På tema Inspiration höll representanter för olika avdelningar föredrag där de delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter inom respektive område och visade på positiv utveckling inom sina segment. Som grädde på moset hölls en mycket inspirerande föreläsning av Troed Troedson på temat framgång eller inte framgång i framtiden, där många igenkännande skratt lockades fram.

Kickoffen avslutades på eftermiddagen och alla vände hemåt, från Ystad till Kiruna, med nya insikter och ny inspiration inför året.

Tags:Nyheter