Nytt från Barzetta

barzetta fälg, barzetta rim, barzetta inverno, aluminiumfälg på vintern, aluminiumfälg, aluminiumfälg på vintern, aluminiumfälg, lättmetallsfälgar, fälgar billigt, snygga fälgar, fälg, fälgnyheter, nya fälgar, fälgtidning, info om fälgar, bilplatsen.se, bilplatsen, däckverkstan, däcktidning, sajt om däck, allt om däck, bra däck, billiga däck, däcknyheter, däckinfo, nyheter om fälgar, fälgar, allt om fälgar, fälg nyheter, fälgar, billiga fälgar, snygga fälgar, biltest, nybilstest, krocktest, bilartikel, artikel om bil, provkörning, testad,Barzetta Inverno Silver som har klar sommarlook har behandlats för att tåla korrosion som orsakas av vägsalt. Fälgens högklassiga ytbehandling gör den långlivad och hållbar. Tack vare den enkla och sportigt kraftfulla designen kan den lätt rengöras från snö och is.

Bara för att det är vinter behöver man inte avstå från eleganta aluminiumfälgar. Barzetta Inverno Silver är ett svar på den ökande efterfrågan på vinterfälgar. Vi erbjuder våra kunder en snygg fälg med rätt pris-kvalitetsförhållande”, säger Jukka Heiskanen, vd Tyrelia.com  Av de fälgmärken som Tyrelia.com  importerar är Barzetta det viktigaste och mest sålda.

“Barzettas designers har bra känsla för vad bilisterna vill och vad de tycker om. Barzetta följer fälgmodet i världen och nu är efterfrågan som störst på hållbara sportiga vinterfälgar, och man kan snabbt och effektivt svara på denna efterfrågan”, avslutar Heiskanen.

Tags: , ,Nyheter