Mer körglädje i nya Mini

Ända sedan 60-talet har Mini varit en ikon med en unik personlighet. År 2000 relanserade BMW Group Mini-konceptet, en andra generation kom 2006 och en tredje generation år 2014. Nu är det dags för en ny generation modeller som tar fram personligheten, känslan, kraften och individualismen i Mini tack vare ny teknik och modern design.

mini 2018, bilplatsen.se, bilplatsen, däckverkstan, däcktidning, sajt om däck, allt om däck, bra däck, billiga däck, däcknyheter, däckinfo biltest, nybilstest, krocktest, bilartikel, artikel om bil, provkörning, testad,Nu presenteras de nya uppdateringarna av Mini 3-dörrarsmodellen, Mini 5-dörrarsmodellen och Mini Cabrio. De nya modellerna innefattar designförbättringar, även så inom kör- och motorteknik, möjligheter till omfattande individualisering och digitalisering samt energi- och miljöeffektiva motoralternativ som lockar fram körglädjen i modellen.

Mini har alltid präglats av en kaxig pigghet. I genomsnitt har de nya motorerna fem procent lägre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp och finns i varianter mellan 136 hk upp till 231 hk. Nya Mini: Pris från 192 100 kronor (3-dörrars) till 233 500 kronor (cabriolet).

Tags: , ,Nyheter