Fira V8:ans dag med en helt ny V8

mars 10, 2017

Det är idag 85 år sedan den första V8-motorn producerades. Idag lever vi i en digital tid, så därför har det nu

dball

dballV8:

utvecklats en ny version av V8:an.
Men först lite historik, det är ju inte underligt att den populära motorn är den som har producerats mest i världen. Den är kompakt men kraftfull och har ett ljud som får folk att vända sig om och dregla.
Den har tillverkats för bilar, båtar, last bilar – i olika storlekar med, för olika bränslen. Och nu har den somså utvecklats och hamnat i en – dammsugare.
Självklart så ville Bilplatsen ha just en sådan i garaget.
Det är teknikföretaget som utvecklat den digitala V8-motorn och den sitter i en sladdlös dammsugare. Motorn är på 425W och roterar med 110 000 varv per minut (jämfört med Fords första V8 på 1930-talet som endast fick ut 3500 varv per minut).
Snabb laddning, lång drifttid och stark sugkraft utlovar Dyson med den nya V8 Absolute. Sen har den ett lågt ljud med en enkel och hygienisk tömning.

Vill du köpa en till ditt garage eller till vännen so redan har allt? Priset är cirka 5999 kronor och finns att köpa hos Dyson.se

Tags: ,

Warning: Division by zero in /storage/content/61/195961/bilplatsen.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1338

ContributorsNyheter

Kontakta Bilplatsen

Namn:*
E-mail:*
Message: