Audi RS5 Coupé

mars 8, 2017

Nu i mars kommer nya Audi RS 5 till återförsäljarna. Med snygga racingdetaljer och en motor med två turboladdare, Audi rs5ser vi fram emot denna vår.

I fronten ser man direkt att man tagit inspiration från racingvärlden fronden är bredare och lägre gentemot A5 och stora luftintag med bikemönster dominerar. De mörka strålkastarna har Matrix-LED-teknik och bredvid dem sitter även där luftintag till motorn.

Motorn är en nyutvecklad 2.9 TFSI V6 biturbomotor på 450 hk. Den gör 0-100 på 3,9 sekunder och har en toppfart på 280 km/tim. Bränsleförbrukningen vid blandad körning ligger på 0,87 l/mil och CO2-utslppet hamnar då på 197 g/km.

Interiört ser vi igen sportdetaljer som sportstolar i finnappa och RS dekorationer med accentuerande röd färg. På tekniksidan finns en uppgraderad infotainment med touchscreen med uppkopplingsmöjligheter och navigation samt ett avancerat självkörningssystem finns med, Audi Piloted Driving.
Priser är just nu preliminära och ligger på cirka 815 000 kronor.

Tags: ,

Warning: Division by zero in /storage/content/61/195961/bilplatsen.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1338

ContributorsNyheter

Kontakta Bilplatsen

Namn:*
E-mail:*
Message: