Köpa fälg – få rabatt

juni 11, 2016

Nu har vi så kommit till mitten av augusti och det har ju blivit dags att börja tänka på vinterdäck. Ja faktiskt.
Innan man vet ordet av så står man där på morgonkvisten och skrapar rutor och märker hur hat det har börjat bli påmönsterdjup på vinterdäck vägarna.

Dags för vinterdäck.

Men innan ni drar på era gamla, trogna vinterdäck, som var sååå bra förra året och minsann ”håller en säsong till”, kanske ni bör se över dem. Tänk på att mönsterdjupet bör vara minst 3 mm och kom även ihåg att däck faktiskt har bäst före datum. Ett däck som är över sex år, kan till och med vara en fara att färdas på.

Få 15 % rabatt på fälgar!

Därför har nu bilplatsen.se och abswheels.se kommit fram med ett superbra samarbete, under denna höst kommer ni kunna köpa fälgar med 15% rabatterat pris, maila Johan@abswheels.se och nämn att ni läst om detta på bilplatsen så får ni alltså 15 % på erat köp!

Men. Ni kanske vill veta lite vad ni köper?
abs wheels bilplatsenABS Wheels håller till i Arlandastaden utanför Stockholm, men levererar till kunder runt om i hela Sverige. De har alla olika sorters däck med leverantörer som bl.a Nokian, Continental , Goodyear m.fl.  Tack vare en funktion där man skriver in sitt reg.nr. får man direkt veta vilka däck som funkar på just den bilen (klicka här för att komma dit). 
På fälgsidan kan man hitta just den fälgen som man drömt om – och genom att använda den roliga fälg-appen till sin Iphone kan man kolla hur fälgarna ser ut på ens bil redan innan man köpt dem.
Vill ni kika – gå in på sajten abswheels.se och kom ihåg att maila till Johan för att dra nytta av bilplatsens 15% fälgrabatt! Så ses vi sedan ute på vägarna med nya, trygga vinterdäck.

Erbjudandet gäller till och med januari 2017

Vill du läsa mer om vinterdäck här på bilplatsen, kika här

Tags:

Warning: Division by zero in /storage/content/61/195961/bilplatsen.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1338

ContributorsNyheter

Kontakta Bilplatsen

Namn:*
E-mail:*
Message: