Nya Peugeot Rifter är här

Byggd för vardagens äventyr för så väl storstaden som skog och mark. Tillgänglig i två längder (4.40 m och 4.75 m), med 5 eller 7 säten, med designelement och funktionella egenskaper peugeot rifter, bilplatsen.se, bilplatsen, däckverkstan, däcktidning,  sajt om däck, allt om däck, bra däck, billiga däck, däcknyheter, däckinfo, nyheter om fälgar, fälgar, allt om fälgar, fälg nyheter, fälgar, billiga fälgar, snygga fälgar,   biltest, nybilstest, krocktest, bilartikel, artikel om bil, provkörning, testad,inspirerade av SUV-segmentet och med den hyllade interiören Peugeot i-Cockpit är Peugeot Rifter ett tilltalande alternativ för den aktiva familjen.
Nya Peugeot Rifter har Peugeots karakteristiska vertikala grill, med lejonet i mitten, och LED-ljussignaturer i strålkastarna fram. Designen har inspirerats av SUV-segmentet med skarpa linjer, skyddsplåtar runt om och stora hjul.

Flexibiliteten är stor då andra och tredje raden, beroende på version, antingen kan fällas ned i golvet eller lyftas ur för att skapa mer utrymme. Lastkapaciteten i bagageutrymmet sträcker sig från 775 liter till hela 4 000 liter när sätena är nedfällda i versionen Long.

Tags: , ,Nyheter